Kupovina u vrednosti iznad 5000 din: -5% popust, iznad 10000 din: -7% popust, iznad 20000 din: -10% popust

WEB DIZAJN

WEB DIZAJN...

Naši sajtovi su nam najbolja reklama. Uradili smo preko 150 domaćih i stranih sajtova. Trudimo se da svaki sajt na najbolji (i što jednostavniji) način prikaže delatnost našeg klijenta. Naravno, veliku pažnju obraćamo na optimizaciju sajta, čemu sajt ako ne donosi profit!
Imamo uhodan sistem u kreanju web stranica, vodimo Vas kroz čitav postupak izrade. Plaćanje je preko fakture, u dve rate: na početku posla jedna trećina, kada je sve završeno, i kada je KLIJENT ZADOVOLJAN, ostatak.

IZRADA WEB PRODAVNICA, prodaja preko interneta.

Web shop sajtove radimo u sistemu OpenCart, koji je je najstabilnija platforma za online prodaju. Kada se sajt završi, klijent dobija od nas besplatnu obuku kako da sam radi sve oko sajta (dopunjavanje proizvoda, dodavanje opcija vezanih za svaki proizvod, dodavanje novih kategorija, itd...) Mi uradimo sajt tako da to za čoveka sa prosečnim znanjem rada na kompjuteru ne predstavlja veliki problem.

NE BOJTE SE CENE izrade ovakvog sajta. Ako je u pitanju manji broj proizvoda, ili manji broj opcija vezanih za svaki proizvod, cena je adekvatna tome.

IZRADA SAJTOVA U WordPressu

Sajtovi u programu WordPress su vrlo popularni jer omogućavaju klijentu da sam upravlja celim sadržajem sajta. Takođe, kao i kod izrade web prodavnica, u cenu izrade sajta je uključena obuka klijenta za rad na svom sajtu.

VAŽNO: Kada nam šaljete zahtev za ponudu za izradu sajta. molimo Vas da dobijemo što više detalja. Znači:
- broj kategorija
- broj podkategorija
- šta sve treba da bude na stranicama 
(npr: samo tekstualna informacija, tekst+galerija, itd...)
- broj jezika na sajtu
- eventualno, možete nam poslati sajtove koji Vam se sviđaju (još bolje je da naglasite zbog čega Vam se ti sajtovi dopadaju).

REFERENCE...

OPEN SOURCE
ARKADIA (web shop)
SANJAJ
MIS
KLODOVIK web shop
DARUS
Restoran "U Bakalare" (Prag)
GERBI
ARKADIA
SAŠA ILIĆ (fudbaler)
GOMAL TRADE
DON JUAN TORTE
KUTIJICA
IMPTLEKOM ...


Proizvodi u toj kategoriji nisu pronađeni.